Lajme flash

Legjislacioni

Qeveria angazhohet të garantojë një mjedis të shëndetshëm për qytetarët, ta ruajë atë(...)

Legjislacioni
Pyjet dhe Biodiversiteti
Pyjet dhe Biodiversiteti

Falë pozicionit gjeografik dhe shumëllojshmërisë së ekosistemeve në vendin tonë gjenden 3,200 specie(...)

Mbrojtja e Mjedisit

Ne e konsiderojmë mbrojtjen e mjedisit si një detyrë të përbashkët për të gjithë(...)

Mbrojtja e Mjedisit
Transparencë ndaj publikut
Transparencë ndaj publikut

Ne jemi zotuar se shërbimet publike nuk do varen nga xhepi, por nga nevoja. Shërbime për të gjithë,(...)

Burimet Ujore

Një përkujdesje e veçantë do t'i kushtohet lumenjve, liqeneve dhe burimeve të tjera ujore

Burimet Ujore

Kalendari Mjedisor & Aktivitete

Kalendari Mjedisor & Aktivitete

Ditët mjedisore të miratuara dhe aktivitete

më shumë
Sistemi i Informacionit Mjedisor

Sistemi i Informacionit Mjedisor

Projekt i perpunimit te lejeve mjedisore dhe aksesimi nga publiku i interesuar

më shumë
E - Albania

E - Albania

Portali qeveritar i shërbimeve

më shumë

Video

Foto

Faza e tretë e aksionit per pastrimin e rrugëve nacionale.

Faza e tretë e aksionit per pastrimin e rrugëve nacionale.

Aksioni nisi që në orët e para të mëngjesit në gjashtë akse rrugore të vendit ku ushtarët dhe mjetet e Forcave të Armatosura të Shqipërisë ishin përqendruar për të pastruar mbetjet e hedhura në anët e rrugëve. Këtë fazë të aksionit e inspektuan Ministri i Mjedisit, Lefter Koka dhe Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli të cilët panë nga afër punën që po bëhej në(...)
Shih foto galeri
Festivali i filmit mjedisor 2014!

Festivali i filmit mjedisor 2014!

Të nderuar miq! Të gjithë ju që jeni të interesuar të merrni pjesë në Festivalin i Filmit Mjedisor(...)

më shumë